Egy webdesigner története

Találd meg az igazi arcod!

magamrol cim

Minden egy véletlen kattintással kezdődött 2014. nyarán.... Ekkor kerültem kapcsolatba a webgrafikával, mely puszta szórakozásból szenvedéllyé nőtte ki magát, s fokozatosan az életem részévé vált. Eleinte főképp logo designok készítésében és céges arculattervezésben éltem ki kreativitásom, majd a website builderekkel (Jimdo, Wix) barátságot kötve szélesítettem repertoárom, s tudat alatt kedvet kaptam a programozáshoz, komolyabb weboldalak készítéséhez is.

Szűcs Mónika fotó
programozás

Szintén egy véletlennek, valamint egy kósza hírlevélnek köszönhetően vágtam bele a fejszém az OWT webdesigner képzésébe, mely sokrétű tudással gazdagított, mind a számítógépes grafika (Photoshop, Illustrator, InDesign), mind a programozás és webfejlesztés (HTML, CSS, PHP, Java Script, Wordpress, WooCommerce) terén. A néhai hobbi mostanra hivatássá vált, beépült mindennapjaimba, s remélem webes, valamint grafikai munkáimmal sokak életét fogom megkönnyíteni és megszépíteni.

“Az élet egyik legnagyobb ajándéka, ha valakinek megadatik, hogy azzal keresse a kenyerét, amit szeret.”

Jojo Mojes

Referenciaként kedvenc munkáimat válogattam össze neked, tekintsd meg őket, mielőtt felveszed velem a kapcsolatot. Amennyiben elnyerték tetszésed, keress bátran az alábbi elérhetőségek valamelyikén! Szolgáltatásaimat és áraimat megtalálod az oldalon, de egy személyes beszélgetés után igényeidre szabott ajánlatot készítek leendő céged számára. Ne feledd, AZ ELSŐ KONZULTÁCIÓ INGYENES! Tégy egy lépést a siker felé!

Grafikai munka