Tekintsd meg munkáimat, hogy lásd, milyen stílusban dolgozom.

Salon de Parfum

Logo, névjegykártya és printelt anyagok

Egy hazai pályázat keretein belül készítettem el a Salon de Parfum nyertes logoját.

A cég a Ferenciek terén, a Párisi udvarban kínálja niche parfümjeit, kozmetikumait és enteriőr illatosítóit, s a logo dizájnja és színvilága pedig ezt luxust hivatott kifejezni.

A nyertes pályázat hosszú távú együttműködéshez vezetett, mely során elkészítettem az ott dolgozók névjegykártyáit, az üzlet cégtábláját, valamint ajándékkártyákat, ajtómatricát és marketingcélú hírlevél sablonokat is.


Cheerio kávézó és reggeliző

Logo, névjegykártya és printelt anyagok

Csillával, a Cheerio kávézó megálmodójával évekkel ezelőtt alakítottuk ki fóti vállalkozásának logoját, külső és belső cégtábláját, valamint különböző nyomtatott grafikai elemeit.

Az alap arculati elemek mellett tálcapapírt, szórólapot, itallapot és molinót is készítettem számára.

A kávézó és sütiző folyamatosan fejlődik, és ma már étteremként is funkcionál. Csillával azóta is tart együttműködésünk, s ha friss grafikai anyagokra van szüksége (például új szórólap, utcai plakát vagy irányítótábla) mindig rendelkezésére állok egy új projekthez.


Textil Studio

Logo, névjegykártya és printelt anyagok

A Textil Studio egy függöny és „home decoration” bolt, melynek első körben a logoját, cégtábláját, névjegykártyáját és szórólapját készítettem el a tulajdonosok megrendelésére.

Attila és párja rengeteget segítettek a dizájn elemek kigondolásában kreatív ötleteikkel, és a közös munka rendkívül gördülékenyen zajlott.

Az együttműködés ez esetben is hosszú távúra sikerült, és következő alkalommal céges ajándékkártya, valamint online és offline hirdetések elkészítésére kértek fel Attiláék.


Gerjen Jövőjéért Alapítvány

Logo készítés

A Gerjen Jövőjéért Alapítvány megkeresése után kialakítottuk annak letisztult és minimalista logoját, amely kiválóan kifejezi a község főbb stílusjegyeit (Duna menti település), ezáltal a dizájn könnyen azonosítható és megjegyezhető.

Több kiválasztott verzió is született, melyek megtekinthetők az alapítvány weboldalán.


Mészáros Építőipari Holding

Logo készítés

A Mészáros Építőipari Holding Zrt-nek készített logom is hűen tükrözi, hogy leginkább a clean designhoz vonzódom, amely ennél a projektnél is remekül működött.

Színek tekintetében igyekeztünk a komolyabb, üzleti vonalat képviselni, a grafikával pedig magát a "holding" kifejezést ábrázolni.


Nordconn International

Logo készítés

Szintén egy hazai pályázati weboldal hozott össze a különféle HR stratégiákat kínáló Nordconn Internationallal, akiknek elkészítettem modern és fiatalos logoját.

Rengeteg verzió született, melyek közül (kiaknázva a színátmenetekben rejlő lehetőségeket) többre is igényt tartottak, és azóta is változatosan használják őket.


Hair Hungary

Névjegykártya, szórólap és csomagolás design

Szintén egy hosszú távú együttműködés során volt lehetőségem elkészíteni a Hair Hungary kifinomult stílusához illeszkedő szemléltető és offline marketing anyagokat.

Az ott dolgozók letisztult névjegykártyáit a méltán híres hajklinika elegáns arculatával és színvilágával összhangban alakítottuk ki.

A későbbiekben egy reklámcélú trifold brosúra, majd egy hajbeültetési területeket szemléltető interaktív grafikai anyag, valamint speciális, fejbőrkímélő és hajhullás elleni samponok címkéjének megtervezése is a feladatom volt.


Kiss Márta festőművész

Weboldal készítés

Néhány évvel ezelőtt volt szerencsém elkészíteni Kiss Márta festőművész lenyűgöző képekkel tarkított, egyedi kódolású, kétnyelvű bemutatkozó honlapját. Márti kreativitásának köszönhetően a közös munka rendkívül gördülékenyen zajlott, ami nagy segítség volt a webdesign kialakításánál.

A frissítéseket azóta egyedül végzi, de természetesen mindig állok rendelkezésére, ha bármilyen webfejlesztői kérdése merül fel.


Magyar Elektronikus Aláírás Napja

Logo és weboldal

A Magyar Elektronikus Aláírás Szövetség (MELASZ) felkérésére megterveztem a Magyar Elektronikus Aláírás Napja rendezvény logoját.

A modern és letisztult logoban kifejező, a rendezvényre jellemző szimbólumokat használtam, kiegészítve a magyar trikolór színeivel.

Ezt követően elkészítettem a rendezvény egyedi kódolású, kétnyelvű honlapját is, amely az évente megrendezésre kerülő online esemény hivatalos weboldala. Tartalmazza az aktuális programokat, jelentkezési lehetőséget, kapcsolódási linket, archívumot stb.

A rendezvényt 2021 óta minden évben megszervezik, így a frissítések és átalakítások miatt a MELASZ-t azóta is visszatérő ügyfeleim között tudhatom.


GreenWood

Logo és weboldal készítés

Az egyedi nyílászárók és fa bútorok készítésére specializálódott GreenWood Hungary logoja is a clean designt képviseli, a WIX.com-on készített kétnyelvű weboldaluk pedig ehhez illeszkedően szellős, letisztult és visszafogottan elegáns.

A honlap többek között a cég referencia munkáit is bemutatja, így a weboldal készítés mellett a fotók retusálása is az én feladatom volt.


PSHungary, Petki Ildi

Weboldalak készítése és grafikai munkák

A PSHungary Properties professzionális hatású és rendkívül összetett WordPress weboldalának elkészítése, időszakos karbantartása, valamint a cég névjegykártyájának frissítése és reklámcélú posztjainak szerkesztése hosszú távú közös munkává nőtte ki magát.

Később Ildi további projektjeihez is végeztem grafikai és webfejlesztői munkákat, mint például logó- és névjegykártya készítés coaching szolgáltatásához, valamint az ehhez kapcsolódó WordPress weboldal létrehozása, frissítése és karbantartása.


White Web Wedding - SmartInvite

Esküvői weboldalak - Interaktív online meghívók

A Smartinvite.hu legelső termékei az esküvői honlapok voltak. Az úgynevezett "okos meghívók" valójában teljes értékű, interaktív weboldalak a céges vagy magán jellegű rendezvények szervezésének megkönnyítésére.

Az esküvői meghívó honlapokon elhelyezhető minden fontos információ a programokról, helyszínekről, transzfer és szálláslehetőségekről, a kapcsolati űrlap pedig segíti a vendégadatok begyűjtését.

Az esküvő stílusához illeszkedő, teljesen egyedi dizájn is kérhető, de aki gyors megoldást szeretne, választhat a folyamatosan bővülő sablonok közül.

Kiválthatja a papír alapú meghívót is, de lehet annak modern és elegáns kiegészítője, és ügyes segítőtárs a készülődésben.

Megtekinthető mintaoldal


White Web Business - SmartInvite

Üzleti online meghívók

A Smart Invite okos meghívóit idővel kiterjesztettem az üzleti szférára is.

A White Web Business céges meghívó weboldalai rendelkeznek minden fent említett funkcióval, így a térképek, és információk elhelyezése a jelszóval védett weboldalon itt is alap szolgáltatás, de a rendezvény utáni képek és prezentációk feltöltés, valamint a kétnyelvű verzió is könnyűszerrel kivitelezhető.

Tetszik, amit láttál? Küldj nekem üzenetet, és megbeszéljük a saját kreatív projektedet.

A konzultáció ingyenes, csak az időt kell rászánnod.
Ennyit megér vállalkozásod sikere, nem?

Ha még tovább nézelődnél, akkor lapozd át a többi projektem fotóit is.

Rainbow Acres logó tervezés
Knapp Records logó tervezés
logó tervezés
Iggy logó tervezés
Big Play Day honlap és webdesign
Nature Play logó tervezés
Rollup mockup design
Bíró és fia borászat logó tervezés
Phaze Natural Terapies logó tervezés
Esküvői honlap design
Cargal logo design
Esküvői honlap design
White Web Wedding szórólap design
Gondos Tüzép arculat, logó tervezés és weboldal
C52 logó tervezés
Zabtej logo és csomaglás design
Esküvői honlap design
Moana Capital logó tervezés
Red Oak logó tervezés
Esküvői honlap design
Little India logó tervezés
Alfred logó tervezés
Suited 4 society logó tervezés
Esküvői honlap design
Pszichterapeuta logó tervezés
Infinite Upgrade podcast logó tervezés
Esküvői honlap design
Allku logó tervezés
Esküvői honlap design
Venture Support logó tervezés
Qubit logó tervezés
Repose arculat
Büffel logó tervezés

Fedezd fel, milyen grafikai és webes szolgáltatásokkal tudom támogatni cégedet.