Tudod, hogy olyan logora és weboldalra lenne szükséged, ami azonnal elvarázsolja ügyfeleidet...

...de mégsem vagy elégedett a mostanival? Bízol benne, hogy jól működik, de nem biztos, hogy elég a sikerhez?

Esetleg még el sem jutottál eddig, halogatod az arculat és weboldal készítést, és kizárólag Facebook oldaladra támaszkodsz?

Úgy érzed, nincs időd arra, hogy önerőből, profin megcsináld mindezt?

Akkor hagyd, hogy segítsek, és a White Web megoldja helyetted ezeket a problémákat!

Te is sokszor elképzelted már, hogy kedvenc hobbid valamikor bevételi forrás lesz, és főállásban foglalkozhatsz vele?

Szűcs Mónika vagyok, és nálam ez a folyamat egy véletlen kattintással kezdődött 2014 nyarán. Ekkor kerültem kapcsolatba a webgrafikával, mely szórakozásból szenvedéllyé nőtte ki magát, s fokozatosan az életem részévé vált.

Eleinte főképp logo készítéssel és céges arculattervezéssel foglalkoztam, majd a website builderekkel (Jimdo, Wix...) barátságot kötve bővítettem repertoárom, s tudat alatt kedvet kaptam a komolyabb weboldalak készítéséhez is.

Már ez idő alatt is sokaknak segítettem logojuk vagy honlapjuk elkészítésével vállalkozásuk ismertté tételében és az ügyélszerzésben.

Később, szintén egy véletlennek köszönhetően vágtam bele egy webdesigner képzésbe, mely sokrétű tudással gazdagított, mind a számítógépes grafika, mind a programozás és webfejlesztés terén.

A néhai hobbi mostanra hivatássá vált, s remélem, hogy munkámmal a te üzeti sikereiedet is elő tudom mozdítani.

2024-ben pedig kisgyerek mellett indultam újra vállalkozóként...

...így nagyon jól tudom, milyen az, ha mindent egyszerre szeretnél csinálni a maradék, kevés idődben. Borul a napirend, és nem könnyű normál munkaidőben dolgozni, hatékonyan felfuttatni (újra)induló cégedet. Egy baráti kávézás leszervezése is van, hogy napokat, heteket vesz igénybe...

Ismerős a szitu? Akkor a legjobb helyen jársz!

Hatékony ügyfélszerzés induló cégednek akkor is, ha munka vagy gyerek mellett szinte semmi időd nincs rá.

Készen állsz a változásra? Akkor nézd meg, hogy milyen megoldásokkal tudok neked segíteni!

Mire számíthatsz a közös munka során?

1. Te hozod az álmaidat, én adom a szakértelmet

Kezd kialakulni benned a kép, hogy miben vagy jó, mi az, amit teljes odaadással tudsz csinálni? Meg akarod mutatni a világnak, de még nem tudod pontosan, milyen eszközökkel?

Én ebben fogok neked segítek! Kiválasztjuk együtt a termékedhez és igényeidhez legjobban passzoló elemeket, majd a lehető legrövidebb időn belül elkészítem neked őket.

Hogy “szerelem projekted” ne csak egy hobbi legyen, hanem akár fő bevételi forrás!2. Én végzem helyetted az időigényes kutatómunkát

Számos területen igyekszem majd segíteni az életedet: amit lehet, proaktívan megoldok helyetted, és megkíméllek az időrabló feladatoktól.

Tárhely és domain szolgáltató keresés, fotó lelőhelyek, WP sablon választás, betűtípusok böngészése, social media posztok készítése, képek generálása, retusálása, webszövegírás... ha szeretnéd, ez mind az én gondom lesz, neked csak a döntést kell meghoznod.3. Munka, gyerek, vállalkozás indítás napi 24 órában?

Igen, működhet! Ebben is segíteni fogok neked egyedi módszeremmel.

A kommunikáció online és telefonon fog zajlani köztünk
, nem kell emiatt utazgatnod. A megbeszélések időpontját rugalmasan kezelem, így ha neked estefelé, vagy hétvégén alkalmas, akkor betesszük a meetinget egy ilyen “lehetetlen” időpontra.

Dolgozzunk együtt, és nem lesz olyan, hogy lehetetlen!

Indulj el az üzleti siker útján!

Sokszorozd meg ügyfeleid számát és bevételedet a White Webbel!

Hogy hogyan? Tekintsd meg szolgáltatásaimat, melyekkel az egekbe repítjük számaidat!